Уелнес зона

Уелнес зона

ФИНЛАНДСКА САУНА

ВЪТРЕШЕН БАСЕЙН

ВЪНШЕН БАСЕЙН

Уелнес зона

В Уелнес зоната, ще се почувствате като най-специалния човек в целия свят, а вашите сетива ще бъдат успокоени и стимулирани. Всеки детайл тук, внушава усещане за пълно спокойствие и неповторимо удовлетворение от преживяното. На Ваше разположение са финландска сауна, вътрешен контрастен басейн/зимен сезон/ и външен басейн/летен сезон/.

Уелнес зона

Финландска сауна

Финландска сауна: така започва терапията Spa


Свежи и витални…!


Традиционните от векове баня и ритуал от Финландия. Сауната е една от въвеждащите процедури на спа, защото чрез топлината вашето тяло се отпуска и се подготвя за всички следващи процедури: водни или масажи. Освен като въвеждаща процедура от цялостната спа терапия, сауната може да се ползва и напълно самостоятелно. Ефекта е винаги положителен за организма. Комбинацията на висока температура в сауната и последващото рязко охлаждане, с кратки почивки между тях, подобрява кръвообращението и имунната система, има положително влияние за почистване на кожата. Идеалното средство против стрес, и пречистване на организма от токсини.

Вътрешен басейн

Почувствайте удоволствието от кристално чиста вода…

Външен басейн

През горещите летни дни, можете да се насладите на откритите басейни, джакузи и “Pool Bar BQ” от които се разкриват красиви гледки към заобикалящата Ви природа.